Hoe app verwijderen samsung

images hoe app verwijderen samsung

Via deze optie kan je dit uitschakelen. Dit maakt het mogelijk dat het scherm anders reageert op aanraking. Dit open je door te tikken op de knop met het raster op je startscherm. Apps verbergen bij Android 2 methoden: De vingerafdrukscanner zit bij de Sony Xperia op een naar onze mening erg prettige plaats. Via de video-app kan je ook direct een notificatie instellen dat je een melding krijgt voordat het programma begint. Wil je deze volgorde veranderen? Tik op de menuknop en selecteer "Verborgen apps tonen" om de apps die je hebt verborgen weer zichtbaar te maken. Veeg hiervoor de notificatiebalk naar beneden en druk op het batterij-icoontje. Laat je reactie achter onder dit bericht!

 • 24 handige Sony Xperia tips haal alles uit je smartphone

 • ik zou heel graag de overbodige apps willen verwijderen van mijn makkelijke taal uitleg geven hoe ik die vervelende apps verwijderen kan. Download de apps die zijn ontworpen voor uw Galaxy- en Galaxy Watch- apparaten via de Galaxy Apps store.

  Profiteer van de beste voordelen en deals voor. Deze apps kun je meestal niet verwijderen, behalve als je toegang hebt tot de ' root', maar je kunt ze gelukkig wel verbergen.

  Als je een apparaat van Samsung .
  We blijven even bij de scherm-instellingen. Dit maakt het mogelijk dat het scherm anders reageert op aanraking. Een handige functie bij de Xperia-toestellen van Sony is de optie Systeempictogrammen, die we eveneens terugvinden bij scherm-instellingen. Dit zijn bestanden waar je zelf geen weet van hebt, zoals cache en logs.

  Ook kan je in het menu een icoontje van een app ingedrukt houden en daarna loslaten.

  images hoe app verwijderen samsung
  Best asian dating site review
  Handig als je bijvoorbeeld met je wijsvinger het toestel wilt ontgrendelen als hij op tafel ligt en het met je duim wilt doen als je hem in je hand hebt.

  Sony geeft je de mogelijkheid om de vormgeving van de interface naar eigen wens in te stellen.

  Video: Hoe app verwijderen samsung Android App verwijderen of deleten

  Tik op de menuknop. De inhoud wordt dan verborgen.

  Op deze manier kan je snel een foto maken en loop je minder snel de kans dat je te laat bent om een moment vast te leggen.

  Hoe verwijder ik de app Mobile protect van mijn telefoon?

  Toetsel Samsung Galaxy S4. bijvoorbaat dank. Hier laten we zien hoe je je nieuwe smartphone helemaal eigen maakt.

  24 handige Sony Xperia tips haal alles uit je smartphone

  Naast de Apps-knop, kun je op je Galaxy J5 () zelfs het hele. Je vindt het icoontje van Veilige map direct op je startscherm, of anders tussen alle andere apps in het mapje Samsung.

  Eenmaal ingericht.
  Als het palletje groen is, dan is de functie om dubbel te tikken op het scherm ingeschakeld.

  Video: Hoe app verwijderen samsung Hoe kan ik een Android 4 toestel van Samsung resetten?

  Mocht je meldingen van de verschillende apps liever niet op je vergrendelscherm willen hebben, dan kan je dit uitschakelen. We hebben de tips gebaseerd op de Sony Xperia XZ, maar veel van deze tips en tricks werken ook met eerdere Sony Xperia-smartphones met bijvoorbeeld Android Marshmallow.

  Dan kan je in het menu bovenin beeld op de drie puntjes tikken.

  images hoe app verwijderen samsung

  Om alles uit de camera van je Xperia te halen doorloop je de volgende stappen.

  images hoe app verwijderen samsung
  CHAPPIE DATING APP CALLED
  Heb je bijvoorbeeld altijd Bluetooth aanstaan?

  images hoe app verwijderen samsung

  Dit maakt het mogelijk dat het scherm anders reageert op aanraking. Ook het nieuwste toestel, zoals de Sony Xperia XZ heeft een aantal verborgen functies. De vingerafdrukscanner zit bij de Sony Xperia op een naar onze mening erg prettige plaats. Laat je reactie achter onder dit bericht!

  Deze technologie zorgt ervoor dat de levensduur van de accu verlengd wordt.

  images hoe app verwijderen samsung